Εκδήλωση του Π.Α.Σ.Κ.Α. στo Κολλέγιο Αθηνών

Colleg_1

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου ο Π.Α.Σ.Κ.Α. σε συνεργασία με Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Κολλεγίου Αθηνών στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Άτομα με Αναπηρία (3η Δεκεμβρίου) παρουσίασαν Παραολυμπιακά αγωνίσματα  στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Χάλκινη Παραολυμπιονίκης του «Rio 2016» στην Σφαίρα κα. Δήμητρα Κοροκίδα, αθλητές του Τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και του τμήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Π.Α.Σ.Κ.Α., αρχικά έγινε παρουσίαση των Παραολυμπιακών αθλημάτων καθώς και της εμπειρίας της από την συμμετοχή της στην Παραολυμπιάδα από την Χάλκινη Παραολυμπιονίκη του Συλλόγου μας κα. Κοροκίδα στους μαθητές της Κολλεγίου Αθηνών, στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  καθώς και μικτός αγώνας με την συμμετοχή μαθητών της Κολλεγίου Αθηνών, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε  με την πραγματοποίηση αγώνα επίδειξης Μπάσκετ με Αμαξίδιο στον αγώνα συμμετείχαν δύο μικτές ομάδες που συγκροτούνταν από αθλητές Μπάσκετ του Π.Α.Σ.Κ.Α. και μαθητές Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών.

Η εκδήλωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών να γνωρίσουν και να έχουν άμεση επαφή με τον Αναπηρικό Αθλητισμό.

Colleg_2

Colleg_3

Colleg_4

Colleg_5

Colleg_6

Colleg_7

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο