Εκδήλωση του Π.Α.Σ.Κ.Α. στην Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή

Erasmi_1

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου ο Π.Α.Σ.Κ.Α. σε συνεργασία με την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Άτομα με Αναπηρία (3η Δεκεμβρίου) παρουσίασαν Παραολυμπιακά αγωνίσματα  στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Κάντζα Αττικής.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αθλητές του Τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και του τμήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Π.Α.Σ.Κ.Α., αρχικά έγινε παρουσίαση των Παραολυμπιακών αθλημάτων στους μαθητές της σχολής στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης  καθώς και μικτός αγώνας με την συμμετοχή μαθητών της σχολής, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε  με την πραγματοποίηση αγώνα επίδειξης Μπάσκετ με Αμαξίδιο στον αγώνα συμμετείχαν δύο μικτές ομάδες που συγκροτούνταν από αθλητές Μπάσκετ του Π.Α.Σ.Κ.Α. και μαθητές Λυκείου της Εράσμειου Ελληνογερμανικής Σχολής τον οποίο παρακολούθησαν το σύνολο των μαθητών Λυκείου και Γυμνασίου της Σχολής.

Η εκδήλωση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές της Εράσμειου Ελληνογερμανικής Σχολής να γνωρίσουν και να έχουν άμεση επαφή με τον Αναπηρικό Αθλητισμό.

Erasmi_2

Erasmi_3

Erasmi_4

Erasmi_5

Erasmi_6

Erasmi_7

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο