Διακρίσεις των αθλητών του Π.Α.Σ.Κ.Α. στην Παραολυμπιάδα του «RIO 2016»

Οι αθλητές του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α) επέστρεψαν από την Παραολυμπιάδα του «RIO 2016» έχοντας επιτύχει απόλυτα στην αποστολή τους όπου καταβάλλοντας τεράστια προσωπική προσπάθεια πέτυχαν μεγάλες διακρίσεις για την πατρίδα μας.

 KOROKIDA_RIO_4

Η αθλήτρια Στίβου του Συλλόγου μας Δήμητρα Κοροκίδα κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα της Σφαίρας στην κατηγορία F53 με επίδοση 4.28 μ.

KOROKIDA_RIOKOROKIDA_RIO_1

 

Ο αθλητής Κολύμβησης του Συλλόγου μας Χρήστος Ταμπαξής  κατάλαβε τη τέταρτη θέση στο αγώνισμα των 50μ. ύπτιο με χρόνο 1:22.30 κατηγορία S1, καθώς και την τέταρτη θέση στο αγώνισμα των 100μ. ύπτιο με χρόνο 2:54.23 κατηγορία S1.

 TAMPAXIS_RIO

 

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α) εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήρια του στην αθλήτρια μας και στον αθλητή μας αλλά και σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της Ελληνικής Αποστολής οι οποίοι ανεξάρτητα από την τελική θέση που κατέλαβαν όλοι ανεξαιρέτως με την συμμετοχή τους και την προσπάθεια τους τίμησαν την χώρα μας και τα Εθνικά Χρώματα.

RIO_YPODOXI

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο