Συμμετοχή των αθλητών του Π.Α.Σ.ΚΑ. στην Παραολυμπιάδα του «RIO 2016»

Ύστερα από μια μακρά και δύσκολη διαδικασία πρόκρισης, μία αθλήτρια και ένας αθλητής του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α) πέτυχαν τον ύψιστο στόχο στην καριέρα κάθε αθλητή, αυτόν της συμμετοχής σε μια Παραολυμπιάδα.

KOROKIDA_PANEL_1 

 Η αθλήτρια Στίβου του Συλλόγου μας Δήμητρα Κοροκίδα έχοντας επιτύχει την Τρίτη καλύτερη επίδοση στην Παγκόσμια λίστα κατάταξης 2015 – 2016 θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο αγώνισμα της Σφαίρας στην κατηγορία F53.

 GROSETO_3

 Ο αθλητής του Συλλόγου μας Χρήστος Ταμπαξής  έχοντας επιτύχει την Τέταρτη καλύτερη επίδοση στην Παγκόσμια λίστα κατάταξης 2015 – 2016 θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο αγώνισμα της Κολύμβησης στην κατηγορία S1.

 TAMPAXIS_PANEL_2

 

Δύο ακόμα αθλητές Στίβου του Συλλόγου μας ο Κωνσταντίνος Καμάρας και ο Αναστάσιος Πετρόπουλος διεκδίκησαν την πρόκριση τους μέχρι την τελευταία στιγμή και παρόλο που κατείχαν την όγδοη και ένατη  καλύτερη επίδοση στην Παγκόσμια λίστα κατάταξης 2015 – 2016 δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους  κυρίως λόγω των λίγων θέσεων (10 θέσεις) αντρών στο αγώνισμα του Στίβου που είχε εξασφαλίσει η χώρα μας. Πιστεύουμε ότι το νεαρό της ηλικίας των δύο αθλητών μας, εμπεδώνει  την βεβαιότητα μας ότι οι ελπιδοφόροι αυτοί αθλητές θα είναι σίγουρα παρόντες στην επόμενη Παραολυμπιάδα.

TAMPAXIS_PANEL

 Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α) εκφράζει τις θερμότερες ευχές του στους δύο αθλητές μας αλλά και σε όλη την Ελληνική Αποστολή για την καλύτερη δυνατή παρουσία τους στην Παραολυμπιάδα του «Rio 2016» όπου είμαστε σίγουροι θα εκπροσωπήσουν επάξια τα Εθνικά Χρώματα.

caravel

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο