Διακρίσεις για Μουχθή και Χατζηκυριάκο στο Open του Τόκιο

TOKYO_1

Με μεγάλες διακρίσεις για τους αθλητές του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Π.Α.Σ.Κ.Α Γιώργο Μουχθή και Μάριο Χατζηκυριάκο ολοκληρώθηκε η παρουσία τους στο Διεθνές Open Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μουχθής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία TT6, στον καθοριστικό προημιτελικό έχανε 0-2 σετ από τον Γάλλο Εστέμπαν Ερό και με εντυπωσιακή ανατροπή επικράτησε 3-2 και μπήκε στα μετάλλια το 5ο σετ μάλιστα, το κατέκτησε με 11-1. Στην 4άδα έχασε με 3-0 σετ από τον Κορεάτη Παρκ Χονγκ Κιου, που πήρε τη 2η θέση. Νωρίτερα, στα γκρουπ είχε χρειαστεί νέα νίκη στα πέντε σετ (απέναντι στον Ιάπωνα Σισίνο) για να περάσει ως 2ος στο ταμπλό.

Ο Μάριος Χατζηκυριάκος, στη ίδια κατηγορία  αποκλείστηκε στα γκρουπ του απλού, καθώς του έλειψε και η τύχη, σε όμιλο των 4ων βρέθηκε σε τριπλή ισοβαθμία στην προνομιούχο 2η θέση (μάλιστα είχε αξιοσημείωτη νίκη με 3-2 σετ κόντρα στον Άγγλο Μάρτιν Πέρι από τη 2η σειρά των seeding), εμφάνισε αρνητικό συντελεστή κι έμεινε 4ος. 

Στην συνέχεια της διοργάνωσης οι αθλητές μας κατάκτησα το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό, στην κλάση 6 οι ομάδες ήταν τέσσερις και αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε έναν όμιλο. Η Ελληνική ομάδα είχε 1 νίκη και 2 ήττες και πήρε το χάλκινο μετάλλιο πάνω από τη διοργανώτρια Ιαπωνία. Την Παρασκευή έχασε 2-0 από τη Γερμανία (Τιμ Λάουε, Τόμας Ράου) κι επίσης 2-0 από τη μικτή Μεγάλη Βρετανία/Γαλλία (Ρόμπερτ Πέρι/Εστέμπαν Ερό).

Με την επικεφαλής Γερμανία το εναρκτήριο διπλό χάθηκε με 3-1 σετ και μετά ο Μουχθής κάμφθηκε με 3-1 σετ από τον Λάουε. Με τη Μ. Βρετανία/Γαλλία καταγράφηκε ήττα 3-2 σετ στο διπλό και στο επόμενο επί μέρους ματς ο Μουχθής λύγισε με 3-1 από τον Ερό, τον οποίο είχε αποκλείσει στα προημιτελικά του απλού.

Σήμερα, στον καθοριστικό αγώνα με την Ιαπωνία για το μετάλλιο, το ελληνικό δίδυμο επιβλήθηκε με 2-0. Στο διπλό κατέβαλλε με 3-1 σετ τους Καζούκι Σισίνο/ Γιούνκι Ιτάι και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χατζηκυριάκος επικρατώντας του Ιτάι με 3-0.

Οι αθλητές είχαν την συνοδεία και αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ε.Α.ΟΜ.-Α.Με.Α. κ. Μιχάλη Κατσικαδέλη.

TOKYO_2

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο