Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ParaBadminton 2018

Badm_1

Οι αθλητές του Π.Α.Σ.Κ.Α. Χατζηκυριάκος Μάριος και Κοροκίδα Δήμητρα εκπροσώπησαν με μεγάλη επιτυχία τον σύλλογο στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aντιπτέρισης ΑμεΑ (ParaBadminton) που διεξήχθη το Σάββατο 7 Ιουλίου στην Κομοτηνή επιστρέφοντας με 3 Χρυσά μετάλλια.

 Badm_2

Ο Χατζηκυριάκος Μάριος (SL3) αγωνίστηκε στην ενοποιημένη κατηγορία Μονό Ανδρών SL3-SL4 (αθλητές με αναπηρία στα κάτω άκρα οι οποίοι αγωνίζονται όρθιοι) όπου αν και θεωρητικά είχε μειονέκτημα, αγωνίστηκε με πάθος και κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση. Η Κοροκίδα Δήμητρα (WH1) αγωνίστηκε στο Μονό Γυναικών WH1 (αθλητές σε αμαξίδιο) και στο Διπλό Μικτό WH1 + WH2 όπου και στα δύο αγωνίσματα κατέκτησε την πρώτη θέση. Στο Διπλό Μικτό συναθλητής της ήταν ο Σταμάτης Επαμεινώνδας (WH2) από τον Ήφαιστο Πάτρας.

 Badm_3

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) σε συνεργασία με το τοπικό αθλητικό σωματείο ΑμεΑ “Ηρόδικος”, το σύλλογο ΑμεΑ “Περπατώ” και τέλεσαν υπό την αιγίδα του Δήμου Κομοτηνής.

 Badm_4

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα πλαίσια της ανάπτυξης και προώθησης του αθλήματος του ParaBadminton, το οποίο θα συμπεριληφθεί  για πρώτη φορά στο πρόγραμμα των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο το 2020.

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων συγχαίρει τους αθλητές του Συλλόγου μας για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους.

Badm_5

Badm_6

Badm_7

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο