ΕΚΔΗΛΩΣΗ «30 ΧΡΟΝΙΑ Π.Α.Σ.Κ.Α 1987 – 2017»

30_xronia_1

Με την συμμετοχή των αθλητών, των μελών και πάρα πολλών φίλων του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α.) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης (Ε.Κ.Α.) η εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας του  Π.Α.Σ.Κ.Α (1987 – 2017).

Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση της ιστορίας και πορείας του Π.Α.Σ.Κ.Α. στα τριάντα χρόνια λειτουργίας του με οπτικοακουστικό υλικό.

30_xronia_13

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τιμητικές βραβεύσεις.

Τιμήθηκαν από το Δ.Σ. του Π.Α.Σ.Κ.Α., το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης (Ε.Κ.Α.) για την προσφορά του στο έργο του Συλλόγου μας την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Διοικητής του Ε.Κ.Α. κ. Αθανάσιος Μπαντής, ο δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος για την στήριξη του στο έργο του Συλλόγου μας, την εταιρεία ΔΕΠΑ Α.Ε. και την Εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. για την αρωγή και διαχρονική στήριξη που προσφέρει στον Σύλλογο μας την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η κα. Ράνια Σουλάκη Δ/ντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΠΕ Α.Ε.

30_xronia_2

30_xronia_3

 

30_xronia_4

Στην συνέχεια τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες του Π.Α.Σ.Κ.Α. που διακρίθηκαν στην Παραολυμπιάδα του Ρίο 2016, η αθλήτρια στίβου κα. Δήμητρα Κοροκίδα για την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στην Σφαιροβολία καθώς και η προπονήτρια της κα. Αθηνά Χατζηστύλη, και ο αθλητής κολύμβησης κ. Χρήστος Ταμπαξής για την κατάκτηση της 4ης θέσης στα 50μ. και 100μ. ύπτιο.

30_xronia_5

30_xronia_6

Τέλος τιμήθηκαν τα ιδρυτικά μέλη του  Π.Α.Σ.Κ.Α. κ. Δημήτριο Κωνσταντάγκα, κ. Αθανάσιο Κολτσίδα και κ. Γεώργιο Καραγιαννίδη τα οποία για τριάντα συναπτά έτη εξακολουθούν να προσφέρουν ενεργά τις υπηρεσίες τους στον Σύλλογο μας, καθώς και τον κ. Δημήτριο Σκλαβούνο τον ιστορικά πρώτο από το 1987 και για πολλά χρόνια μετέπειτα Προπονητή του  Π.Α.Σ.Κ.Α.

30_xronia_7

30_xronia_8

 

30_xronia_9

 

30_xronia_10

30_xronia_11

30_xronia_12

 

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο