Αθλητικό πρόγραμμα για άτομα με κινητική αναπηρία

«Εξερεύνησε τα όρια σου»

Αθλητικό πρόγραμμα για άτομα με κινητική αναπηρία

afisa_11.jpg
 

Μία πρόταση γνωριμίας με το μπάσκετ με καρότσι για άτομα με κινητική αναπηρία αποτελεί το πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όρια σου», το οποίο πραγματοποιούν ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ, στο Κλειστό Γήπεδο Μετς, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 11π.μ.

Σκοπός της εκδήλωσης, αλλά και φιλοσοφία όλης της πορείας του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων, είναι η δημιουργία μόνιμων δομών, ειδικά προσαρμοσμένων για την άθληση των Ατόμων με Αναπηρία. Με το πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου» ο ΟΠΑΝΔΑ και ο Π.Α.Σ.Κ.Α. συντελούν στην προσπάθεια αναγνώρισης και ενίσχυσης, τόσο του καθαρά αθλητικού, όσο και το κοινωνικού έργου που προσφέρει ο Σύλλογος στα άτομα με αναπηρία, με την κοινωνικοποίηση και την ενσωμάτωση τους μέσω του αθλητισμού.


Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνήσουν με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. στο τηλ.: 210 2387157, με τον κο Μακρή στο κιν: 6947522780 ή να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση
paska.athens@gmail.com .

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο