Βανδαλισμός και Κλοπή Κλιματιστικών στο Γυμναστήριο του Π.Α.Σ.Κ.Α.

Kατά την διάρκεια των ημερών των Χριστουγέννων από 23/12/22 έως 26/12/22 στο Γυμναστήριο του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α) έγινε κλοπή – βανδαλισμός των εξωτερικών μονάδων των κεντρικών κλιματιστικών του Γυμναστήριου μας.

 

Το Γυμναστήριο βρίσκεται στο χώρο του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης Λ. Χασιάς 8η Στάση, 131 22 Ίλιον, ένας χώρος που θεωρητικά «φυλάσσετε» από εταιρεία Security, εκεί λοιπόν κάποιοι «φίλοι μας» κυριολεκτικά διέλυσαν τις εξωτερικές μονάδες δύο κλιματιστικών (45.000 Btu έκαστο) συνολικής αξίας έξι χιλιάδων ευρώ (6.000) και ενός (24.000 Btu) προκειμένου να αφαιρέσουν από το εσωτερικό τους χάλκινους σωλήνες και εξαρτήματα που στην καλύτερη περίπτωση θα τους αποφέρουν εκατό (100) ευρώ….!!!!!!!!!!

Αποτέλεσμα αυτής της παράλογης ενέργειας είναι τα μέλη μας αθλητές με αναπηρία να γυμνάζονται πλέον σε ένα χώρο χωρίς καμία θέρμανση.

Ο Σύλλογος μας αδυνατεί να καλύψει το κόστος αντικατάστασης των κλιματιστικών, παρακαλούμε κοινοποιήστε την ανάρτηση με την ελπίδα κάποια Εταιρεία Εμπορίας Κλιματιστικών να ενδιαφερθεί να μας χορηγήσει δύο κλιματιστικά έτσι ώστε οι αθλητές μας (άτομα με αναπηρία) να μην χρειαστεί να περάσουν όλο το χειμώνα σε ένα παγωμένο χώρο.

email: paska.athens@gmail.com

Τηλ.: 210 2387157

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο