Πρόκριση της Ευανθίας Μπουρνιά και του Γιώργου Μουχθή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

mpourniamouchtis2

Μεγάλη επιτυχία των Αθλητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Π.Α.Σ.Κ.Α. Ευανθίας Μπουρνιά και Γιώργου Μουχθή που εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 12 Νοεμβρίου 2022 στη Γρανάδα της Ισπανίας.

Η Ευανθία Μπουρνιά προκρίθηκε ως 3η στην Παγκόσμια Κατάταξη και 1η στην κατηγορία U23, ο Γιώργος Μουχθής που είχε την 15η θέση στην Παγκόσμια Κατάταξη έλαβε πρόσκληση (Invitation Slot) ενώ είχε χάσει την απευθείας πρόκριση για μόλις μια θέση.

Το μέγεθος αυτής τη επιτυχίας υποδηλώνει το γεγονός ότι πρώτη φορά συμμετέχουν δυο Έλληνες αθλητές σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καθώς και ότι είναι μόλις η δεύτερη φορά που η χώρα μας συμμετέχει σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ, η πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας ήταν το 2010 στη Κορέα όπου συμμετείχε η Ειρήνη Δρακωνάκη με Προπονητή τον Πολυχρόνη Πολίτση, η αθλήτρια επίσης άνηκε στην δύναμη του Π.Α.Σ.Κ.Α. εκείνη την περίοδο.

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ.Κ.Α. συγχαίρει θερμά την αθλήτρια και τον αθλητή μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ.Κ.Α. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους προπονητές Πολυχρόνη Πολίτση, Λίντια Ιγκνίατοβιτς, Ελευθερία Νταουντάκη και Μίλαν Ιγκνιάτοβιτς οι οποίοι είτε επίσημα είτε εθελοντικά διαχρονικά έχουν στηρίξει τους αθλητές του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου μας.  

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο