Διακρίσεις των Αθλητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Π.Α.Σ.Κ.Α. στο PTT Open της Αιγύπτου.

Egypt

Διπλή παρουσία σε τελικό και τρία μετάλλια συνολικά ήταν ο θετικότατος απολογισμός για τους αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης του συλλόγου μας στο διεθνές τουρνουά της Αιγύπτου.

Ο Αλέξανδρος Διακουμάκος στην κλάση 10 και ο Γιώργος Μουχθής στην κλάση 6 (των ορθίων και οι δύο κατηγορίες) κάμφθηκαν στον τελικό του απλού και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Μάριος Χατζηκυριάκος, επίσης στην κλάση 6, ήρθε 3ος στο ίδιο αγώνισμα. Οι πρωταθλητές μας τα έδωσαν όλα για την πρωτιά στο τελικό στάδιο της Πέμπτης 31/3, οι δύο που αγωνίστηκαν αργότερα στους τελικούς μπορούσαν κάλλιστα ν’ ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, όμως σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα ήταν πετυχημένο για την αποστολή μας και ενθαρρυντικό για το μέλλον. Ο Διακουμάκος μάλιστα, μετείχε πρώτη φορά σε τελικό τουρνουά Α.Με.Α. και ο Μουχθής δεύτερη, με την πρώτη συμπτωματικά να είναι ξανά στo αιγυπτιακό Para TT το 2020.

Egypt1

Ο Γιώργος Μουχθής κατέκτησε επίσης την Τρίτη θέση στο διπλό ανδρών στον όμιλο και 3η θέση στο διπλό μεικτό XS14 με συμπαίκτρια την Ιοάνα Καμέλια Τσιριπαν από τη Ρουμανία..

Tην αποστολή συνόδευσε ο προπονητής του Π.Α.Σ.Κ.Α. Πολυχρόνης Πολίτσης, τέως ομοσπονδιακός της Ε.Α.ΟΜ.-Α.Με.Α..

Egypt2

Egypt3

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο