Οικονομική Ενίσχυση Του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια Στον Π.Α.Σ.Κ.Α. Για Το Έτος 2021

ELPE

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ενίσχυσε οικονομικά τον Σύλλογό μας – (Π.Α.Σ.Κ.Α.)  – για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών για το έτος 2021.

Η στήριξη που προσφέρει ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στο Σύλλογο μας (Π.Α.Σ.Κ.Α.) είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την λειτουργία του και τη συνέχεια του πολύπλευρου αθλητικού και κοινωνικού έργου του, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο μάλιστα που αγωνιζόμαστε να λειτουργήσουμε κάτω από τις αντίξοες και έκτακτες συνθήκες που έχει επιφέρει η πανδημία στην χώρα μας.

Η πολύχρονη βοήθεια του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στον Σύλλογο μας τον έχει καταστήσει πλέον βασικό πυλώνα στήριξης και βιωσιμότητας για μας που μας επιτρέπει να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας μέσα στην δυσμενή πραγματικότητα στην οποία είμαστε αναγκασμένοι να δραστηριοποιούμαστε, παράλληλα μας προσφέρει την ηθική αναγνώριση ότι ο διαρκής αγώνας και προσπάθεια μας τυγχάνει έμπρακτης αναγνώρισης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α.) εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια για την συνεχή βοήθεια και στήριξη που προσφέρει στο έργο του Συλλόγου μας.

ELPE_1

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο